هـ أقول لكم علي طريقه روعه لقلي البطاطس
تجيبي البطاطس وتقشريها طبعا و تقطعيها أصابع
وبعدين أثناء التقطيع حطي قدر به ماء و مقدار مناسب من الملح على
النار ولما تغلي المييه تضعي عليها مقدار فنجان قهوه خل ابيض
وتضيفي البطاطس وتتركيها لمدة خمس دقائق تغلي
بعدين تصفيها من الماء و تسخني الزيت وتقليها عادي
هيا هتاخذ وقت اطول شويه من العادي في الزيت
لكن لا مش هتستنى حتى تأخذ لون أحمر
طلعيها وهي شبه صفراء لأنك هتلاحظي انها هتكون مقرمشه جداً من الخارج وبنفس الوقت طريه من الداخل
يعني لو سيبتها لتاخذ اللون الأحمر او الذهبي الداكن هتطلع ناشفه زياده عن اللازم
جربيها وما هتغيرى للطريقه دى على طوووول
وعلى فكره الطريقه دى بتكون راااااائعه مع تقطيع البطاطس حلقات رقيقه جداً مثل منتجات الشيبسي
جربي مع الحلقات الرقيقه لكن طبعاً مع تقليل مدة الغلي
وهتعملى طبق شيبسي يجنن
منقول